Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Április 20. 22:46, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Egy mátrafüredi telephelyről loptak

Egy mátrafüredi telephelyről loptak

A 34 éves férfit és a két fiatalkorút elfogták a rendőrök.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást L. János 34 éves budaörsi, valamint egy 17 éves és egy 14 éves novajidrányi lakos ellen.
A gyanú szerint a férfi és két fiatalkorú társa 2015. április 19-én 15 óra körül személyautóval bement egy Mátrafüred külterületén lévő telephelyre a kaput záró csavar leszedésével, ahol egy szántóekét szétszerelt, majd ezeket a gépjárműbe pakolta.
Cselekményüket egy férfi észrevette, aki értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök az elkövetőket a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben