Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Június 10. 14:15, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Fantasztikus Város és Gyermeknap Badacsonytomajon

Fantasztikus Város és Gyermeknap Badacsonytomajon

Május 28-án Badacsonytomajon is megünnepelték a gyermeknapot. A helyszín a Városi Strand volt.

A kisebb és a nagyobb gyerekek is bőven találhattak maguknak tetsző programot: volt bábszínház, lufihajtogatás, bohócműsor, légvár, mászófal, strandfoci, kisvonat, arcfestés, sőt rendőrségi kutyás és tűzoltósági bemutató. Az esti programok már a felnőtteknek is kiváló szórakozást kínáltak. Krisztin N. László polgármester átadta a "Város bora" díjat, köszöntötte a város 18 éveseit, utána pedig a szórakozásé volt a főszerep. A Prémium Médiaválogatott két tagja Cozombolis és Ricky meglepetésműsorával varázsolt jókedvet a közönség arcára.

A Médiaválogatott tagjai már a délutánt is Badacsonytomajon töltötték. A német származású Christian Schneider, vagy ahogy mindenki ismeri, Mister Goulash látta őket vendégül a közelmúltban megnyitott szórakozóhelyén, ahol egész évben nyitva tartó disco, bár, sőt még borospince is található, természetesen saját borokkal.

- Kaptunk egy nagyon kedves meghívást Mister Goulash-tól és régi barátunktól Krisztin N. László Polgármester Úrtól- mesélte Ricky. - Nagyon szeretjük a Balatont, a finom borokat, és itt mindkettő adott volt. A Mister Goulash gulyást is megkóstoltuk. Régen ettünk ilyen finomat.

„Nagyon örültem, hogy részt vehettem és támogathattam a városnapi strand ünnepet. Remélem, hogy hosszú távon tudunk még közösen Badacsonytomajnak örömet szerezni hasonló különleges programokkal” Christian Schneider.

Újabb különleges rendezvény lesz június 25 -én reggeltől hajnali 2-ig. Az I. Badacsonytomaji Pincepörkölt Gulyásfesztivál, ahol többek között fellép Babi Norbi ès Bency, Èlő Harmonika Show Macsek Zsoltal, Airforce Hipp Hopp Tànciskola, Pàl Csaba (Elvis imitátor), Sihell Feri & Henna és meglepetés sztárvendégek is emelik a rendezvény színvonalát. Rendezvény helyszíne: Badacsonytomaj Római Út 67.

Szerző: Udvardi Csilla

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára