Városlista
2024. június 2, vasárnap - Anita, Kármen

Hírek

2011. Október 03. 07:41, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Kalózok bántak el a kormányfő Twitterével

Kalózok bántak el a kormányfő Twitterével

Feltörték a thai miniszterelnök Twitteres fiókját, és a politikáját bíráló megjegyzéseket tettek fel rá.

Jinglak Sinavatra mikroblogjában vasárnapra virradóra garázdálkodtak ismeretlen internetkalózok, és a tájékoztatási minisztérium megpróbál fényt deríteni a kilétükre - közölte Titima Csaiszeng kormányszóvivő.

A miniszterelnök fiókjában legalább nyolc üzenetet helyeztek el, amelyek alkalmatlansággal vádolják kormányát, és szemére vetik, hogy urambátyám-alapon osztja el az állásokat.

Jinglak Sinavatra pártja, a Pheu Thai elsöprő győzelmet aratott a júliusi parlamenti választáson. Sinavatra lett az ország első női miniszterelnöke. Bírálói azzal vádolják, hogy ő csupán testvére, Thakszin Sinavatra bábja. A kormányfő fivérét öt évvel ezelőtt puccsal távolították el a hatalomból, és korrupcióval vádolták, illetve azzal, hogy elkeseredett, néha erőszakos konfliktusokat gerjesztett ellenlábasai és hívei között. (rá)

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 01. 08:29, szombat | Belföld

Meteorológia: pénteken Délnyugat-Dunántúlon, szombaton az észak-keleti országrészben lehetnek hevesebb zivatarok

Pénteken Délnyugat-Dunántúlon, szombaton az ország északkeleti felében kell hevesebb zivatarok kialakulására számítani - derül ki a HungaroMet Zrt. figyelmeztető előrejelzéséből.

2024. Június 01. 08:25, szombat | Belföld

Nagy István: jelentős az érdeklődés a termelői piacok létrehozására indított pályázat iránt

Jelentős az érdeklődés a vidéki termelői piacok létrehozására indított pályázati program iránt, a megítélt támogatás megközelíti a 13 milliárd forintot

2024. Június 01. 08:23, szombat | Belföld

Varga Mihály: kedvező értékelést adott a Moody\'s a magyar gazdaságról

\"Az imént érkezett a jó hír\": a Moody\'s kedvező értékelést adott a magyar gazdaságról, változatlanul befektetésre ajánlja Magyarországot - mondta a pénzügyminiszter a Facebook-oldalára szombatra virradóra feltöltött videójában.

2024. Június 01. 08:20, szombat | Belföld

Nagyon sok résztvevőre számítanak a szervezők a Békemeneten