Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Április 30. 14:14, csütörtök | Helyi
Forrás: facebook

Kezdődik a kisoroszlán simogatás 2015.

Kezdődik a kisoroszlán simogatás 2015.

Május 4-től (hétfőtől) lehet látogatni, sőt meg is lehet simogatni az oroszlánkölyköket!

Az első megpróbáltatáson is túl vannak a kicsik, mert megkapták a védőoltásokat.

Oroszlánkölykök látogatási szabályzata
A kölyköket, minden nap 10:00-12:00-ig, illetve 15:00-17:00-ig lehet látogatni, mivel még nem olyan nagyok és nekik is szükségük van a pihenésre. A köztes időszakokban üvegajtón keresztül lehet megcsodálni őket.

Emelgetni nem szabad a kölyköket csak a gondozóknak, hiszen őket ismerik és bennük bíznak meg igazán! Látogatás alatt kérjük figyeljenek a higiéniára: mossanak kezet, ne nyúljanak más állathoz az egészségük megóvása érdekében! Kifutójukba a látogatók kívülről nem nyúlhatnak be, csak az éppen bent tartózkodóknak engedélyezett a simogatás!

Előfordulhat hogy a gondozók kézben kiviszik a kölyköket a látogatók közé, ezzel is segítve hogy mindenki láthassa őket.

A nagy érdeklődés miatt érkezési sorrendben történik a látogatás, előzetes bejelentkezésre nincs lehetőség, kérjük ezt vegyék figyelembe! A várakozási idő 10-40 percet is igénybe vehet,a kiemelt időszakokban mint a hétvégék illetve az ünnepnapok ez az időintervallum kitolódhat.

A kölykök játékosak mint bármelyik kölyök állat, ezért kisebb sérülést okozhatnak! Gondozói felügyelet mellett látogatásuk csak saját felelősségre történik!
Mielőtt útnak indulnak, kérjük tájékozódjanak!

Megértésüket és figyelmüket köszönjük!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben