Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Július 04. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Lelőtték Jacko bátyját

Lelőtték Jacko bátyját

Randy Jackson tegnap azt állította, hogy hosszú évekkel ezelőtt félreérthetetlen helyzetben kapta rajta barátnőjét Tina Turnerrel, ezért az énekesnő lepuffantotta.

 

Ha az embert Randy Jacksonnak hívják, és ugyanezzel a névvel él egy világszinten elismert zenei mogul, aki az X-Faktor mentora, családjában pedig olyan tehetségek voltak, illetve vannak, mint Michael és Janet, akkor érdekes sztorikkal kénytelen eladnia magát. Jacko testvére pedig meg is tette ezt szombaton. Az énekes a rajongói kérdéseire válaszolt a Twitteren, de mivel nem volt nagy az érdeklődés, elárulta, hogy Tina Turner egyszer lelőtte. Méghozzá azért, mert amikor elment a Rocknagyihoz, hogy hazavigye akkori barátnőjét, Bernadette Swann-t, félreérthetetlen helyzetben kapta rajta őket. Tina pedig fegyverével akarta elérni a titoktartását. Mindez a nyolcvanas években történt, de Jackson sebhelye még mindig látszik, és bárkinek meg is mutatja.


Ez a sztori azonban nemcsak hajmeresztő, de javarészt hazugság is. A lányok ugyanis nem kapcsolatuk leszbikus elmélyítésén dolgoztak. Bernadette azért volt Tinánál, hogy menedéket találjon Randy elől, aki rendszeresen bántalmazta. Ám Jackson megtalálta, és miután bedobta az üvegajtót, rá is akart támadni a hölgyekre. Turner ekkor elővette pisztolyát - amit mindig csőre töltve tárolt, ha esetleg volt férje, Ike rátörne -, és a plafonba lőtt egyszer, majd a behatolóra célzott. Randy-ben ekkor erősebb lett az életösztön, mint a nőverési vágy, és elhagyta a házat. Ez verzió pedig azért hihetőbb, mivel Tina egykori asszisztense, Eddy Hampton Armani vetette papírra életrajzi könyvében. A művel kapcsolatban - pontosabban eme rész ellen - maga a díva sem emelt hangot a megjelenéskor.

Címkék: Jackson

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára