Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. November 17. 10:34, csütörtök | Sport

Nagyon tetszett a futam is és az autó is

Nagyon tetszett a futam is és az autó is

Villáminterjú Juhász Csabival a Zemplén rali után.

Hat gyors várt rátok a szombati napon. A Hauser időközlő oldalon nézve a nyilatkozatodat. Nyugodt kalandoktól mentes versenyen vagytok túl. Így van?

- A Just4fun kategória csak arról szól, hogy jól érezd magad és ez sikerült is. Itt nem az időeredmény a lényeg, hanem hogy kiszolgáljuk a nézőket és, hogy teszteljük élesben az autót.

Tizenhárman vágtatok neki a hat gyorsnak, kilencen értetek célba. Ez jó aránynak mondható?
- Szerintem igen. Ez egy technikai sport, bármi elromolhat az autón és ezeken a nehéz a pályákon ez jó arány szerintem. Annak ellenére, hogy nem mentünk padlón, még így is begyűjtöttem egy bal első defektet az 5. szakaszon.



A J4F kategóriában viszont az előkelő második helyet szereztétek meg az ifú titán Gerevics Dominik mögött. Öröm és boldogág van?
- Igazából ezt az utolsó szakasz után tudtam meg, addig fogalmam sem volt, hogy hogyan állunk. Nem az volt a cél, hogy bárkivel is versenyezzünk, hanem, hogy pár dolgot kipróbáljunk az autón. Az első körben még használt Michelinnel mentünk, aztán feltettük a Hankookot és azt is kipróbáltuk. Változtattuk a fékbeállítást és a különböző motor programokat is kipróbáltuk. A végére aztán egész jól összeállt a dolog. Az utolsó szakaszon már viszonylag gyorsan mentünk, pedig a defekt miatt jobb elöl felemás gumi volt, de addigra már nagyon komfortosan éreztem magam az autóban.

Összességében 2022 utolsó rally futama hogy tetszett nektek és a Peugeotnak?
- Nekünk nagyon tetszett a futam is és az autó is. Idén már nem Peugeot-zunk többet, Mikulás Rallyn a Mitsubishivel indulunk.



Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., POP Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Control Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., Zsilip 2008 Kft., Simon és Társai Kft., GPS Com Kft., Punk-Víz Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Phobex Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft., Zea Manó, Total Wagon Management Gmbh, Total Vagon Management Kft., Nagy Ferenc EV, Inter Agro Wasch Ker Kft., PMP-Trans Kft., Zoltán Elektik Kft., Aranyos Zoltán EV., Green Goes Kft. KELI BAU LILALL Kft.


- Hajósi Miklós -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 12. 06:46, péntek | Sport

Közel 100 vetélytárssal küzd meg - Gender Tamás Junior

Gender Tamás Junior 2024.04.10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyez.