Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Június 10. 12:34, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Nem jó, de nem is tragikus!

Nem jó, de nem is tragikus!

Bár jobb helyezéseket vártunk a Ritmus ASE támogatott párosaitól a Salgó Rallye-n,

különösen a Turán-Bagaméri párostól, akik címvédőként érkeztek a versenyre, a peches defekt után, ami a Klausz-Csányi párost sem kerülte el, kihozták belőle a maximumot és egymás mögött a 4.-5. helyen érkeztek a salgótarjáni célba.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:

Különösen Friciék lehetnek csalódottak, miután 3 gyorsasági után vezették a versenyt és nagyon jól mozgott a Volkswagen Polo R5, ezért volt fájó a 4. gyorson összeszedett defekt és a vele jövő több, mint 1 perces hátrány. Ebben a nagyon szoros élmezőnyben, ahol néha tizedekért megy a csata, ez nem fér bele, egy kicsit motivációt is vesztettek, hogy aztán az utolsó körre ismét felszívják magukat. A power stag-en egy 3. időt menve, mindössze 3 mp-el elmaradva az első időtől 17 km-en, azért jó pár pontot szereztek, amivel, ha megtarthatják az első verseny pontjait, amire igen nagy az esély, a mínuszolást is belekalkulálva, még versenyben vannak a bajnoki címért, amiért most már a verseny győztes párosa, Csomós mixiék is bejelentkeztek.

Klauszék már a a 3. kanyarban defektet szereztek, így nem jó szájízzel feküdtek le az első nap után. másnap aztán összeszedetten és gyorsan, különösebb kaland nélkül stabilan haladtak a 4.-5.-6. időket autózva, aztán picit gyorsulva már 2. időt is tudtak produkálni, amivel végül a 4. helyen finiseltek, a power stage-en is megszerezve a 4. helyért járó pontokat. Picit csalódott volt Kristóf, jobban bele akart szólni a dobogóért vívott csatába, de olyan picik a különbségek, hogy nagyobb kockáztatás nélkül most erre futotta. Nem fér bele egy törés most, nem csak a pontok miatt, hanem a megtett kilométerek a legfontosabbak és a tapasztalat szerzés.

Ismét nagyszerű autókat biztosított a Korda Racing csapata, sok idő most sem lesz pihenni, hiszen 3 hét múlva Mecsek Rallye.

A Ritmus Ase együttműködő partnerei:
Multifilm SFX kft, CS-Process Kft, Sun&Fun Holidays , Hetech Trend Kft, VPT Caravan, Autóflex Kft, Krisped Kft, Multiprogres B.R. Kft, All4office kft, Droidx Kft, Sütödetech Kft, Airvent Zrt, ZFW Hortiservice Kft, Villumen Kft, Aqua-Start Kft, Copy and More kft. , CATA, FALMEC, RIWAX

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok