Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Június 05. 09:52, kedd | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Nyolcvanmilliós drogfogás – elkaptak hat dílert is

Nyolcvanmilliós drogfogás – elkaptak hat dílert is

Hat kábítószer-kereskedőt fogtak el, az akció során mintegy 80 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóirodája kedden az MTI-vel.

A hajdú-bihari és budapesti rendőrök a Terrorelhárítási Központ embereivel közösen fogták el a hat - három budapesti és három szigetszentmiklósi - férfit, aki országszerte kereskedett droggal.

A rendőrök a gyanúsítottak szigetszentmiklósi, budapesti és debreceni lakásán házkutatást tartottak, melynek során 6,4 kilogramm marihuánát, 5,4 kiló amfetamint, 600 gramm kokaint, 8000 extasy tablettát és egyéb kábítószergyanús anyagot, valamint a terjesztéshez szükséges eszközöket találtak. Lefoglaltak még 20 millió forint készpénzt és 1 millió forint értékű valutát.

A hat gyanúsítottat előállították, bűnügyi őrizetbe vették. A Debreceni Járásbíróság június 3-án elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.

2024. Április 17. 09:48, szerda | Belföld

NAK: Veszélyes lehet a fogyasztókra az ellenőrizetlen ukrán élelmiszer

Miközben az Európai Bizottság a saját termelőitől a világ legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírások betartását követeli meg, a szalmonellával fertőzött ukrán csirkehúst korlátozások nélkül beengedi.

2024. Április 17. 09:47, szerda | Belföld

Németh Szilárd: Európában a magyar családok kapták legolcsóbban az áramot és földgázt

A rezsicsökkentésnek köszönhetően 2024 márciusában Európában a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási villamos energiát és földgázt