Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Július 28. 22:54, kedd | Helyi

Rablás miatt őrizetben

Rablás miatt őrizetben

A tarnazsadányi férfi bántalmazta a sértettet és az értékeit követelte.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy tarnazsadányi lakos ellen.
A rendelkezésre álló adatok alapján a 19 éves férfi 2015. július 27-én 21 óra 30 perc körüli időben előzetes megbeszélés alapján találkozott Vámosgyörkön egy helyi lakossal, majd együtt elmentek egy romos épületbe, ahol szóváltás alakult ki közöttük.
A vita során a férfi azzal fenyegette meg a sértettet, hogy amennyiben nem adja át neki a nála lévő pénzt vagy telefont, akkor megveri. Ezt követően a sértett menekülni próbált, de utána futott a gyanúsított, aki egy esetben megrúgta őt és tovább fenyegetőzött, végül a vámosgyörki férfi átadta mobiltelefonját.
A rendőrök a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.
A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette a 19 éves tarnazsadányi lakost, továbbá kezdeményezte előzetes letartóztatását.
Cikk megosztása:Facebook Twitter Google Plus
Cikk nyomtatása:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.