Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Augusztus 10. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

TOP 50-es bűnözőt kaptak el a füzesabonyi rendőrök

TOP 50-es bűnözőt kaptak el a füzesabonyi rendőrök

Gyanúsítottként hallgatták ki a kompolti férfit a füzesabonyi rendőrök, akiről kiderült, hogy már a börtönben is várták.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy kompolti lakos ellen. A férfi a gyalogosan közlekedő volt élettársát támadta meg augusztus 3-án délelőtt Kompolton, akitől pénzt követelt, majd veréssel fenyegette meg. Mivel a verbális bántalmazás nem hatott, így a férfi megragadta a sértettnél lévő táskát, majd az abban található pénztárcából kivette a bankjegyeket és elmenekült a helyszínről – közölte a rendőrség.

A 31 éves férfi napokig megpróbált rejtőzködni a hatóság elől, de a nyomozók eszén nem tudott túljárni. A rendőrök kedden hajnalban Kompolton fogták el az elfogatóparancs alapján keresett és a körözési toplistán szereplő helyi lakost, akit elfogtak, majd kihallgattak a rendőrkapitányságon.

A hatóság számára a gyanúsított már nem volt ismeretlen, ugyanis a rablást megelőző hónapokban több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt is elővették már a nyomozók, valamint az is kiderült róla, hogy az Egri Törvényszék garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt is körözte, így a rendőrök a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, ahol megkezdte büntetésének letöltését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.