Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. Június 01. 21:05, hétfő | Helyi
Forrás: Önkormányzat

Városmarketing Gyémánt Díjat kapott a gyöngyösi önkormányzat

Városmarketing Gyémánt Díjat kapott a gyöngyösi önkormányzat

Két gyöngyösi rendezvényt is gyémánt védjeggyel ismert el a Magyar Marketing Szövetség a „Városmarketing Gyémánt Díj 2015” pályázatán. A gyöngyösi önkormányzat rendezvény-esemény kategóriában vehette át a díjat a 2014-es Gyö

A Miskolci Egyetem Marketing Intézete és a Hinora Marketing Group szakmai támogatásával létrehozott Országos Városmarketing Díj célja, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, illetve, hogy segítse a tapasztalatcserét az önkormányzatok és a szakemberek között.
A neves szakemberekből álló zsűri a gyöngyösi önkormányzat két pályázatát is gyémánt díjjal jutalmazta, amivel a Magyar Marketing Szövetség elismeri, hogy az önkormányzat színvonalas városmarketing tevékenységet végzett. A gyöngyösi önkormányzat a 2014-es „Gyöngyösi Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál”-, valamint a „XIV. Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál” martevékenységéért vehette át az elismerést, amivel jogosulttá vált a „Városmarketing Gyémánt Díj 2015” védjegy használatára.

A két pályázat az önkormányzat, a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Egyesület, valamint a GYÖNGYÖK Kulturális- és Közgyűjteményi Központ együttműködésének köszönhetően valósult meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 07. 07:25, kedd | Sport

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiára és paralimpiára tervezett ruhakollekcióit

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiai és paralimpiai ruhakollekcióit hétfő este a Várkert Bazárban.